Tuotteet

Täältä löydät tietoa hoitolassa käytettävistä tuotteista ja tuotesarjoista. Klikkaamalla tuotesarjan nimeä, pääset maahantuojan/valmistajan sivuille.

 

EyEnvy ripsi- ja kulmakarvaseerumi

EyEnvyn erityiskoostumus vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuheuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea. Tieteellisten tutkimusten perusteella EyEnvy lisää ripsien pituutta ja tuuheutta jopa 45 % kuuden viikon päivittäisen käytön jälkeen. Kliinisesti testattu.

Saavuttaaksesi EyEnvyn parhaimman vaikutuksen, suosittelemme päivittäistä käyttöä kolmen kuukauden ajan. Tämän jälkeen jatketaan käyttöä joka toinen päivä. Yksi putkilo riittää noin viideksi kuukaudeksi.

Sopii myös ripsipidennysten käyttäjille vahvistamaan omia ripsiä.

ÄLÄ KÄYTÄ TUOTETTA, jos silmäluomesi on rikkoontunut, ärtynyt tms., jos olet raskaana, imetät tai käyt kemoterapiassa tai jos olet alle 18 vuotta.

 

 

 

 

Bernard Cassiere

Jokaiseen iho-ongelmaan on ratkaisu. Tämä on Bernard Cassieren ajatus ihonhoidossa.

Bernard Cassiere on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisten ratkaisujen tilalle.

Bernard Cassiere avaa Sinulle oven ammattikosmetiikan maailmaan yhdistämällä kilpailukykyisen hinnoittelun sekä korkean laadun. Näin Sinä hyödyt alan viimeisimmistä edistyksistä.

Bernard Cassieren tuotesarjan valmistuksesta vastaa ammattikosmetiikan huippuasiantuntija Sothys-konserni, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan.

 

 

 

Denova pro

Denova pro on ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Sarjan tuotteet ovat hyvin miedon tuoksuisia ja sopivat myös tuoksuherkille asiakkaille. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa.

Denova Pro sisältää laajan valikoiman kasvohoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille. Kaikki Denova Pro tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin. Denova Pro -laboratoriot ovat 20 vuoden kokemuksella valinneet luonnonaineiden joukosta 100 tehokkainta ja ihonhoitoon parhaiten soveltuvaa ainesosaa. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kaikkien ulottuvilla.

- Kaikki kotihoitotuotteet ovat alle 20 euroa
- Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja
- Tuotteiden teho on kliinisesti testattu
- Tuotteita ja ainesosia ei ole testattu eläimillä

 

 

 

Primavera (käytössä aromahieronnassa)

Primavera on keskittynyt valmistamaan korkealaatuisia aromaterapeuttisia tuotteita, jotka luovat käyttäjälleen totaalisen orgaanisen kokemuksen suoraan luonnosta. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan Primavera on koonnut arvokasta tietoa eteerisistä öljyistä, luonnonkosmetiikasta ja muista aromaterapiatuotteista, joiden raaka-aineet kasvatetaan puhtaassa maassa paikallisten asiantuntijoiden voimin. Nämä luomuviljelyprojektit eri puolilla maailmaa (muun muassa Peru, Italia, Ranska, Turkki, Intia, Nepal) tuottavat ainesosia luomukasveista, -yrteistä ja -hedelmistä, jotka reilun kaupan periaatteita kunnioittaen päätyvät 100 % puhtaisiin ja luonnollisiin Primaveran tuotteisiin.

 

 

 

Pierre René

Pierre René -meikeissä yhdistyvät upeat trendikkäät värit, runsas pigmentti ja ihoa hoitavat ainesosat. Värivalikoima kattaa kirkkaat punaiset, graafiset harmaat, romanttiset pastellit, hohtavat metallisävyt ja uusimmat trendivärit. Hyvä pigmentti takaa säihkyvän meikin, joka kestää koko päivän. Kynsilakkojen patentoitu koostumus vahvistaa hauraita kynsiä. Useassa tuotteessa on valovanhenemista ehkäisevä UV-suoja. Kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia.

 

 

Paese

Paese tarjoaa trendikkäitä ja korkealaatuisia meikkituotteita. Paesen tuotteet sisältävät 85 % luonnollisia ainesosia, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa.