Hinnasto

 

Denova Pro peruskasvohoito 68€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

 

Ultraääni kasvohoito/ihonpuhdistus  78€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, uä-ihonpuhdistuksen+kuorinnan (lisäksi mekaanista ihonpuhdistusta tarvittaessa), rentouttavan hieronnan,tehoseerumin imeytyksen uä-laitteella, naamion ja hoitovoiteen.

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Se myös aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.
Ihana hoito iholle ja samalla rentouttava hetki myös mielelle!

 

Ihonpuhdistus 57€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

 

Reti-Power tehohoito 78€

UUTUUS: Reti-Power pikahoito kirkastaa ihon hetkessä! Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, aikuiselle iholle juonteiden häivytykseen, arpien ja hyperpigmentaation hoitoon. Tehoaineina on käytetty puhdasta C-vitamiinia ja 5% TRANS-retinolia. Kuoriva vaikutus madaltaa juonteita sekä puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Lopputuloksena tasainen ja pehmeä iho. Huom! Hoito kuorii ihoa noin viikon ajan hoidon jälkeen. (Sarjahoitosuositus: 2-6krt, 3-4viikon välein)

 

Carbo Detox aktiivihiilikasvohoito  78€

Sopii hyvin rasvoittuvalle -ja sekaiholle.
Aktiivihiilen avulla iho puhdistuu, raikastuu sekä estää iholla bakteerikasvua.

Miksi aktiivihiili?
Aktiivihiiltä kutsutaan kosmetiikassa mustaksi timantiksi, sillä se on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Aktiivihiilellä on antibakteerisia puhdistavia ja supistavia ominaisuuksia voimakkaan imukyvyn ansiosta. Se on erinomainen ainesosa ihon syväpuhdistamiseen. Aktiivihiili toimii kuin magneetti vetäen puoleensa ihon toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia niin ihon pinnalta kuin sen syvemmistä kerroksista. Aktiivihiili puhdistaa huokosia, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee epäpuhtauksia. Hyvästi finnit!

 

SOS -couperosaihon kasvohoito 78€

Hoito tarjoaa tehokkaan, kolmen aktiiviaineen tehoyhdistelmän (rutiini, C-vitamiini, hevoskastanjauute). Hoito auttaa jo näkyviin oireisiin (ihon punoitus, ärtyisyys yms) sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon omaa puolustuskykyä.

 

Power of Nature, puhdistava hoito aikuiselle iholle 85€

Hoito pohjautuu aktiivihiilen, etanauutteen ja magneettikuorinnan puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Sopii erityisen hyvin aikuiselle iholle, joka kaipaa puhdistusta ja heleyttä.

Hoito sisältää täydellisen yhdistelmän aktiiviaineita ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon.Etanauute on ihon ihmeparantaja, joka kirkastaa ihoa ja kiinteyttää vahvistamalla kollageenisäikeitä. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja auttaa ehkäisemään juonteita. Aktiivihiili imee ihosta talia ja jättää iholle kauniin mattapinnan. Magneettikuorinta on hellävarainen ihoa avaava entsyymikuorinta. Kuorinnan magneettihiukkaset poistetaan iholta magneetilla, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia. Hoidon tuloksena ihosi on kirkkaampi, tasaisempi ja puhtaampi - ilman juonteita!

 

Laser Lifting -kohottava&kiinteyttävä kasvohoito 88€

40+ iholle, joka kaipaa kohotusta ja jossa esiintyy elastisuuden puutetta. Sopii myös herkälle iholle. Bielenda -sarjan Laser Lifting -hoidossa näkyvät tulokset saavutetaan yhdistämällä LED-valoterapia ja ultraääni Laser Lift-yhdisteeseen, joka sisältää mm. hyaloronihappoa, valovanhenemista ehkäiseviä polyfenoleita sekä antioksidanttista acaimarjauutetta. Tuloksena juonteet silottuvat, ihon elastisuus paranee ja ihon sävy kirkastuu! Pitkäkestoisimmat ja tehokkaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla.

 

Pikakaunistava Tuhkimohoito 42€

Tuhkimohoito heleyttää ihoa välittömästi! Erinomainen pikakaunistus esimerkiksi ennen juhlia. Hoito sopii myös rasvoittuvalle ja seka-iholle, joka kaipaa syvempää puhdistusta. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan pehmeä.

 

Tehohoito silmänympärysiholle 30€

Häivyttää tummuutta ja laskee ihon turvotusta. Alppiruusun kantasolu-uute ja peptidit siloittavat juonteita ja napakoittavat ihoa. Merileväuute kosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. (Sarjahoitosuositus: 6krt, 1krt/vko)

 

Timanttihionta 68€

sis.alkupuhdistus, timanttihionta kuorinta, naamio, hoitovoide

 

Mikroneulaus (kts. lisätietoa ja rajoitukset Palvelut -välilehdeltä)

1.hoitokerta, sisältää henkilökohtaisen neulausrullan 125€

seuraavat hoitokerrat 100€  (max. 6 krt)

(Sarjahoitosuositus: 3-6krt, 1krt/kk)

 

Bernard Cassiere kasvohoidot

-Hunajainen Happihoito 77€

Ihoa kirkastava, kosteuttava ja elinvoimaa antava hoito. Ihanteellinen väsyneelle ja tukkoiselle iholle. Hoidossa ihosi pääsee nauttimaan mm. hunaja-sokerikuorinnasta, hunajaisesta hieronnasta sekä kirkastavasta moussenaamiosta...

 

-Intensiivisesti kirkastava Kiivi kasvohoito 85€

Haluatko saada lisää kirkkautta ja hehkua kasvoille? Vai kenties hoitaa ihon pigmenttimuutoksia ("maksaläiskät") tai vaalentaa aknearpia? Silloin Kiivi kasvohoito tarjoaa siihen ratkaisun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, 3-vaikutteisen kuorinnan, C-vitamiini tehotiivisteen, hieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

 

Sarjahoidoissa aina 3. ja 5. krt -20% normaalihinnasta 

Timanttihionta kasvohoidon/ihonpuhdistuksen yhteydessä +20€

Mekaaninen ihonpuhdistus erikoiskasvohoitojen yhteydessä +10€

 

 

Jalkahoito  52€

sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus

 

Hemmotteleva jalkahoito  65

sis. jalkakylpy, suolakuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus

 

Varpaankynsien leikkaus   25-35€

(hinta määräytyy työn määrän mukaan, esim, jos kynsiä tarvitsee ohentaa ennen leikkaamista)

 

 

Käsihoito 40

sis. kynsien- ja kynsinauhojen siistintä, viilaus, lakkaus ja hieronta

 

 

 

Kestovärit

ripset+kulmat+kulmien siistiminen 27€

ripset 15€

kulmat 15€

kulmien muotoilu 10€

 

Ripsien kestotaivutus (Lash Lift)  70€

(sis. ripsien kestovärjäyksen)

 

Depilaatiot

Sääret 35€

Sääret ja reidet 50€

Kainalot 25€

Käsivarret 30€

Selkä 45€

Huuli/leuka    10€/alue

 

Rentouttava puolivartalohieronta (jalat tai hartia-selkä, n. 30min) 38€

Kasvolymfa (n. 1h)   55€

 

 

Ripsienpidennys (klassiset)               96€

- huollot               30min                         35€

                           60min                          45€

                           90min                          60€

                           120min                        90€

-poisto                                                    35€

 

 

 

Käyttämättä jääneestä, peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 

 

Kauneushoitola Silené, Kauppakatu 16, Kausala puh. 040 766 0676    ma-pe 10-16 tai sop. mukaan