Hinnasto

 

Denova Pro peruskasvohoito 69€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

 

Ultraääni kasvohoito/ihonpuhdistus  79€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, uä-ihonpuhdistuksen+kuorinnan (lisäksi mekaanista ihonpuhdistusta tarvittaessa), kevyen hieronnan,tehoseerumin imeytyksen uä-laitteella, naamion ja hoitovoiteen.

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Se myös aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

 

Ihonpuhdistus 59€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

 

 

Carbo Detox aktiivihiilikasvohoito  79€

Sopii hyvin rasvoittuvalle -ja sekaiholle.
Aktiivihiilen avulla iho puhdistuu, raikastuu sekä estää iholla bakteerikasvua.

Miksi aktiivihiili?
Aktiivihiiltä kutsutaan kosmetiikassa mustaksi timantiksi, sillä se on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Aktiivihiilellä on antibakteerisia puhdistavia ja supistavia ominaisuuksia voimakkaan imukyvyn ansiosta. Se on erinomainen ainesosa ihon syväpuhdistamiseen. Aktiivihiili toimii kuin magneetti vetäen puoleensa ihon toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia niin ihon pinnalta kuin sen syvemmistä kerroksista. Aktiivihiili puhdistaa huokosia, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee epäpuhtauksia. Hyvästi finnit!

 

SOS -couperosaihon kasvohoito 81€

Hoito tarjoaa tehokkaan, kolmen aktiiviaineen tehoyhdistelmän (rutiini, C-vitamiini, hevoskastanjauute). Hoito auttaa jo näkyviin oireisiin (ihon punoitus, ärtyisyys yms) sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon omaa puolustuskykyä.

 

Microbiome Pro Care  85€

Probiooteilla vastustuskykyä ihollesi! Microbiome Pro Care on mullistava hoito herkälle ja ongelmalliselle iholle (esim. couperosa, acne, ruusufinni). Sopii myös iholle, jonka suojausmekanismi on heikentynyt stressin, UV-säteilyn tai lääkkeiden seurauksena.

Korjaava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon, joka tehostaa herkän ihon suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Kasvohoidon kokonaisvaltaiset bioottiset tuotteet tekevät hoidosta tehokkaan, mutta myös hemmottelevan elämyksen. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho!

 

Power of Nature  puhdistava hoito aikuiselle iholle 85€

Hoito pohjautuu aktiivihiilen, etanauutteen ja magneettikuorinnan puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Sopii erityisen hyvin aikuiselle iholle, joka kaipaa puhdistusta ja heleyttä.

Hoito sisältää täydellisen yhdistelmän aktiiviaineita ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon.Etanauute on ihon ihmeparantaja, joka kirkastaa ihoa ja kiinteyttää vahvistamalla kollageenisäikeitä. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja auttaa ehkäisemään juonteita. Aktiivihiili imee ihosta talia ja jättää iholle kauniin mattapinnan. Magneettikuorinta on hellävarainen ihoa avaava entsyymikuorinta. Kuorinnan magneettihiukkaset poistetaan iholta magneetilla, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia. Hoidon tuloksena ihosi on kirkkaampi, tasaisempi ja puhtaampi - ilman juonteita!

 

Laser Lifting -kohottava&kiinteyttävä kasvohoito 88€

40+ iholle, joka kaipaa kohotusta ja jossa esiintyy elastisuuden puutetta. Sopii myös herkälle iholle. Bielenda -sarjan Laser Lifting -hoidossa näkyvät tulokset saavutetaan yhdistämällä LED-valoterapia ja ultraääni Laser Lift-yhdisteeseen, joka sisältää mm. hyaloronihappoa, valovanhenemista ehkäiseviä polyfenoleita sekä antioksidanttista acaimarjauutetta. Tuloksena juonteet silottuvat, ihon elastisuus paranee ja ihon sävy kirkastuu! Pitkäkestoisimmat ja tehokkaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla.

 

Pikakaunistava Tuhkimohoito 44€

Tuhkimohoito heleyttää ihoa välittömästi! Erinomainen pikakaunistus esimerkiksi ennen juhlia. Hoito sopii myös rasvoittuvalle ja seka-iholle, joka kaipaa syvempää puhdistusta. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan pehmeä.

 

Tehohoito silmänympärysiholle 35€

Häivyttää tummuutta ja laskee ihon turvotusta. Alppiruusun kantasolu-uute ja peptidit siloittavat juonteita ja napakoittavat ihoa. Merileväuute kosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. (Sarjahoitosuositus: 6krt, 1krt/vko)

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito (sis.timanttihionnan)

RF-kasvot tai kaula 80€

RF-kasvot+kaula  97€

RF-silmänympäryshoito  45€

RF-kasvot+kaula+silmänymp.  120€

RF-käsivarret (allit)  70€

RF-reidet  75€

RF-vatsa  85€

Sarjahoito 4+1 (käy 4krt, saat viidennen kerran veloituksetta!),sarjahoidossa 1 hoito tehdään 1-2 viikon välein.

RF-hoito on erittäin tehokas Caretech RF Cryo-laitteella tehtävä kiinteytyshoito. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat), ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita suosittuja hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt, kaksoisleuka, reidet, käsivarret (allit), vatsa sekä ihon yleinen kiinteytys ja ihon värin tasoittaminen (esim. couperosaiho). Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Katso tarkemmat tiedot ja rajoitukset Palvelut-välilehdeltä.

 

Timanttihionta 69€

sis.alkupuhdistus, timanttihionta kuorinta, naamio, hoitovoide

 

Mikroneulaus (kts. lisätietoa ja rajoitukset Palvelut -välilehdeltä)

1.hoitokerta, sisältää henkilökohtaisen neulausrullan 125€

seuraavat hoitokerrat 100€  (max. 6 krt)

(Sarjahoitosuositus: 3-6krt, 1krt/kk)

 

Bernard Cassiere kasvohoidot

-Hunajainen Happihoito 81

Ihoa kirkastava, kosteuttava ja elinvoimaa antava hoito. Ihanteellinen väsyneelle ja tukkoiselle iholle. Hoidossa ihosi pääsee nauttimaan mm. hunaja-sokerikuorinnasta, hunajaisesta hieronnasta sekä kirkastavasta moussenaamiosta...

 

-Intensiivisesti kirkastava Kiivi kasvohoito 85€

Haluatko saada lisää kirkkautta ja hehkua kasvoille? Vai kenties hoitaa ihon pigmenttimuutoksia ("maksaläiskät") tai vaalentaa aknearpia? Silloin Kiivi kasvohoito tarjoaa siihen ratkaisun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, 3-vaikutteisen kuorinnan, C-vitamiini tehotiivisteen, hieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

 

Timanttihionta kasvohoidon/ihonpuhdistuksen yhteydessä +20€

Mekaaninen ihonpuhdistus erikoiskasvohoitojen yhteydessä +10€

 

 

Jalkahoito  52€

sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus

 

Hemmotteleva jalkahoito  65

sis. jalkakylpy, suolakuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus

 

Varpaankynsien leikkaus   alk. 30€

(hinta määräytyy työn määrän mukaan, esim, jos kynsiä tarvitsee ohentaa ennen leikkaamista)

 

 

Geelilakkaus (Ei varpaankynsiin)

Yksivärinen lakkaus   45€ 

Lakkauksen poisto ja uusi yksivärinen lakkaus  55€

Omankynnen vahvistus ja yksivärinen lakkaus  55€

Lakkauksen poisto 20€

Glitterit. kuviot, leimaukset, foliot yms koristelut   + 2-10€

 

 

IBX-hoito  25€ (1.krt), suositellaan sarjahoitona

                          20€ (seuraavat kerrat) 

 

Käsihoito 45

sis. kynsien- ja kynsinauhojen siistintä, viilaus, lakkaus (ei kestolakka) ja hieronta

 

 

 

Kestovärit

ripset+kulmat+kulmien siistiminen 30€

ripset 15€

kulmat 15€

kulmien muotoilu 10€

 

Ripsien kestotaivutus (Lash Lift)  75€

(sis. ripsien kestovärjäyksen)

 

Depilaatiot

Sääret 35€

Sääret ja reidet 50€

Kainalot 30€

Käsivarret 35€

Selkä 45€

Huuli/leuka    10€/alue

 

Rentouttava puolivartalohieronta (jalat tai hartia-selkä, n. 30min) 38€

Kasvolymfa (n. 1h)   55€

 

 

Ripsienpidennys (klassiset)               98€

- huollot               30min                         35€

                           60min                          50€

                           90min                          65€

-poisto                                                    35€

 

 

 

Jos et pääse varattuun hoitoon, peruthan aikasi hyvissä ajoin, viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman päivän aikana perutusta ajasta veloitetaan 25% varatun hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 

 

Kauneushoitola Silené, Kauppakatu 16, Kausala puh. 040 766 0676