Palvelut

Täältä löydät tarkempaa tietoa eri hoidoista

 

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito, joka stimuloi luonnollisella tavalla ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Mikroneulaus on vaihtoehto laserille, mikrohionnalle ja vahvoille kemiallisille kuorinnoille. Hoitoon kuuluu aina tehoampulli (joko kosteuttava hyaloronihappoampulli tai elvyttävä argankantasoluampulli), joka valitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Mikroneulauksella hoidetaan vanhenemisen merkkejä kuten ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa. Mikroneulauksella hoidetaan myös muita ihomuutoksia kuten arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä.

Kuinka mikroneulaus tehdään?

Mikroneulauksessa on käytössä laadukkaat ja turvalliset neulausrullat, neulojen pituudet vaihtelevat 0,5mm - 0,75mm.

Ennen mikroneulaushoitoa iho puhdistetaan ja desinfioidaan. Mikroneulaushoito tehdään liikuttamalla rullaa tasaisesti iholla, jolloin ihoon muodostuu tuhansia mikroskooppisia neulakanavia. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti kollageeni- ja elastiinituotannon lisääntymisen avulla. Neulauksessa muodostuvien neulakanavien ansiosta hoitavat aineet imeytyvät syvälle ihoon ja niiden vaikutus tehostuu. Mikroneulauksen jälkeen iho desinfioidaan, siihen levitetään tehoampulli ja tämän jälkeen erittäin rauhoittava merilevänaamio ja lopuksi vielä ihoa suojaava ja kosteuttava hoitovoide.

Paras tulos sarjahoidolla

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, tulokset alkavat näkyä iholla pikkuhiljaa noin 4 - 6 viikon kuluttua hoidosta. Tulokset paranevat sarjahoidossa. Sarjahoidoksi suositellaan 3 - 6 kertaa 2 - 4 viikon välein.

 

Neulauksen jälkeen Sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

 • saunomista, hikiliikuntaa, uimista ja alkoholia tulee välttää viikon ajan.
 • auringonottoa ja solariumia tulee ehdottomasti välttää 1kk ajan.
 • iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
 • ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi seuraavaan 6 tuntiin.
 • Hoidon jälkeen iho saattaa kuumottaa ja punoittaa 1-2 päivän ajan ja turvotusta voi olla muutamia päiviä. Hoitoa seuraavana päivänä voi käyttää normaaleja ihonhoitotuotteita.
 • vaihda puhdas tyynyliina käyttöön hoidon jälkeen
 • huolehdi ihon riittävästä kosteutuksesta!

 

HUOM! Mikroneulausta EI voida tehdä, jos asiakkaalla on: taipumus keloideihin, diabetes, syöpä, verenvuototauti, antikoagulanttilääkitys, ihotulehdus, autoimmuunisairaus, akne, ruusufinni, 6 kk sisällä syöty retinoidikuuri, asiakas on raskaana tai hän imettää.

 

 

Geelilakkaus

Hoitolassa on käytössä englantilainen Lecenté Create geelilakka, joka on enemmän kuin tavallinen geelilakka. Se on liuotettava, mutta kestää kynsillä geelin tavoin. Lecenté Create levitetään kynnelle kuin geelilakka, mutta se kestää kuin geeli. Lecenté Create on muutakin kuin pitkäkestoinen väri – se lisää kynnelle vahvuutta ja joustavuutta. (Halutessa saatavilla myös oman kynnen vahvistus Lecenté Builder Gel, joka voidaan laittaa värilakan alle)

Lecenté Create on resiinipohjainen geeli, joka asettuu geelilakan ja rakennekynsigeelin välimaastoon. Se on täydellinen valinta asiakkaalle, joka kaipaa lakkauksen alle lisäsuojaa, mutta ei halua rakennekynsiä. Perinteisen geelilakan koostumus yhdistää nestemäisen värin ja geelin, mutta Lecenté Create –menetelmässä pigmentit ja glitterit lisätään suoraan ainutlaatuiseen pohjatuotteeseen, jolloin lopputuloksena on vahva ja pitkäkestoinen pinnoite, joka on helppo liuottaa pois.

Lecenté Create ei sisällä HEMAa ja se on hypoallergeeninen. Lecenté Create –menetelmän avulla on helppo kasvattaa pituutta omiin kynsiin ilman rakennekynsiä. Värit ovat täyteläisiä ja intensiivisiä jo yhdellä kerroksella. Lakka ei liftaa kynsillä ja täyteläinen koostumus auttaa häivyttämään kynsien pintavirheitä ilman, että lopputulos näyttää paksulta.

Lecenté Create:

 • Jopa 28 päivän kesto
 • Vahvuutta lisäävä geelilakkausmenetelmä. Sopii hyvin heikoille kynsille.
 • Erittäin kiiltävä
 • Ei sisällä HEMAa, hypoallergeeninen koostumus
 • Sävyt eivät haalistu käytössä
 • Vegaaninen

 

 

 

Ripsienpidennys

Tämä kiireisten aamujen helpottaja tekee elämästä vaivattomampaa. Enää ei tarvitse tuhlata aikaa ripsien taivuttamiseen ja/tai ripsivärin levittämiseen. Kaikki on valmista jo aamulla herätessäsi.

Ripsienpidennykset tehdään silkkikuiduilla jotka liimataan luonnonripsiin yksitellen. Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Silkkikuidut ovat hyvin kevyttä materiaalia eivätkä siten rasita silmäluomia. Kiinnittämiseen käytetään siihen tarkoitettua erikoisliimaa. Kokonaisuudessaan aikaa kuluu n. 2 tuntia riippuen istutettavien ripsien määrästä. Huom! Jos käytät piilolinssejä, ota ne pois ripsien laiton ajaksi. Muuten voit käyttää piilolinssejä normaaliin tapaan. Tulethan ripsienpidennykseen ilman silmämeikkiä.

Ripsikuitujen valinta

Ripsikuitujen pituus ja kaarevuus valitaan asiakkaan toiveiden sekä silmien muodon mukaan. Ammattilainen osaa ottaa huomioon useita tekijöitä ripsikuituja valitessaan, kuten silmän muoto, silmälasien etäisyys, raskaat luomet, luonnonripsien kaarevuus, pituus ja paksuus jne.

Ripsipidennyksien kesto

Luonnollisten ripsiemme kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä.

Huolto

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat. Ripsihuollossa ripset tarkistetaan, ns. ylikasvaneet kuidut poistetaan ja uusiin kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsikuidut.

 

 

Tärkeää tietoa ripsienpidennysten kotihoidosta

- Vältä ripsien kastumista ensimmäisen 24 tunnin sisällä
- Vältä tarpeetonta saunomista, uimista, kylpemistä ensimmäiset 48 tuntia
- Vältä öljypohjaisia tuotteita (meikinpuhdistustuote, silmänympärysvoide, ripsiväri)
- Jos käytät rajausväriä ripsirajassa, valitse öljytön tuote
- Vältä kokonaan ripsitaivuttimien käyttöä. Jos omat ripsesi ovat äärimmäisen suorat ja alaspäinsuuntautuvat, voit taivuttaa luonnonripsiäsi lämpötaivuttimella
- Et tarvitse ripsiväriä, mutta jos käytät, valitse pidennyksille tarkoitettu tuote joka ei sisällä öljyä ja on helppo puhdistaa
- Vältä kokonaan vedenkestäviä meikkituotteita sillä niiden poistoon vaaditaan öljypitoinen puhdistusaine

 

 

 

 

Timanttihionta

Timanttihionta on epäpuhtauksia poistava, ihoa uudistava, kirkastava ja tasoittava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionnassa ihon pintaa kuoritaan mekaanisesti, jolloin ihon väri kirkastuu heti ja hoitavien aineiden imeytyminen ihoon helpottuu.

Ihoa käsitellään timanttihionnassa erilaisilla hiontapäillä. Iho nostetaan alipaineen avulla hiontapäätä vasten ja näin saadaan tehokkaasti kuollut ihosolukko kuorittua pois. Timanttihionta on erittäin monipuolinen ja nykyaikainen laitehoito, sillä voidaan hoitaa myös vartalon ihoa. Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakas voi nauttia yksilöllisesti räätälöidystä hoidosta.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on huomattavasti sileämpi ja tasaisempi, sekä ihon väri kirkastuu ja mahdolliset pigmenttiläiskät himmentyvät. Parhaan lopputuloksen saa kuitenkin käymällä sarjahoidoissa (esim. kerran viikossa 3-6 kertaa).

 

Timanttihionta sopii erityisesti:

 • paksulle ja samealle iholle

 • epäpuhtaalle iholle

 • pigmenttimuutoksiin

 • arpiin

 • pieniin juonteisiin

 • kirkastushoitona kaikille ihotyypeille

 

 

 

 

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus (eli entiseltä nimeltään ripsipermanentti) sopii kaikille, erityisesti jäykkä -ja suoraripsisille. Kestotaivutus helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä meikkaamista, sillä kestotaivutuksen jälkeen voit unohtaa hetkeksi ripsientaivuttimen!
Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti ripsesi uusiutuvat. Seuraavaa kestotaivutusta suositellaan otettavaksi vasta, kun edellinen on kasvanut kokonaan pois.

Kestotaivutuksessa ripsiin laitetaan silikonimuotit, joiden päälle yläripset käännetään. Silikonimuottien koko valitaan ripsien pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Tämän jälkeen ripsiin laitetaan permanenttiainetta ja lopuksi kiinnitysainetta, joka kiinnittää permanentin (taivutuksen) ripsiin. Aineiden poistettua, silikonimuotit poistetaan varovaisesti kosteilla vanulapuilla.

 

 

 

Kasvolymfa

Lymfa on käsin tehtävää kevyttä pumppaushierontaa, joka kohdistuu imusuonistoon- ja solmukkeisiin. Lymfahieronta vaikuttaa aineenvaihduntaan, jolloin ylimääräinen neste poistuu ja turvotus vähenee. Kauneudelle ja terveydelle on tärkeää, että elintärkeät aineet kulkeutuvat solujen käyttöön ja kuona-aineet kuljetetaan poistoelimiin. Samalla ihmisen immuuni- ja puolustusjärjestelmä aktivoituu, jäykkyys alkaa hellittää, turvotus hellittää ja iho pehmentyä. Lymfa myös virkistää ja elvyttää ihon toimintoja. Hoitona kasvolymfa on kivuton ja erittäin rentouttava. Lymfahoitoa voidaan ottaa aina silloin tällöin, mutta sarjahoidolla saadaan pysyvämpiä tuloksia.

Hoitoa käytetään myös ihon kiinteyttämiseen ja ihon värin parantamiseen. Hoito on hellää, rauhoittavaa, mutta tehokasta.

Hoito sopii kaikille terveille rentouttavanan ja virkistävänä hoitona. Sopii eriyisesti myös aknen, couperosan, ihon tulehduksellisten tilojen, arpien ja palovamojen hoitoon ja turvotusten poistamiseen kasvojen ja silmien ympäristöstä. Hoito helpottaa myös stressiä.

Kasvolymfa on elämys, joka palauttaa kasvoille terveellisen ja elinvoimaisen hehkun!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        ennen                jälkeen